Meezingproject Kathedrale Koor

Het Kathedrale Koor Utrecht zingt in de St. Catharinakathedraal het hele jaar door tijdens hoogmissen en bij hoogtijdagen. Sinds een aantal jaar organiseert het KKU in het eerste kwartaal van het jaar het ‘ouderproject’ waarbij ouders van kinderen op de koorschool de kans krijgen om kennis te maken met het KKU en mee te zingen tijdens een hoogmis. Naast ouders nodigen we hiervoor van harte ook parochianen uit om deel te nemen.
Het project houdt in dat in vier repetities onder leiding van dirigent Hester Westra een mis wordt ingestudeerd. Deze mis wordt op zondag 6 februari in de Catharinakathedraal gezongen, in de viering van 10.30 uur. De repetities van dit koorproject zijn op vier maandagavonden: 10, 17, 24 en 31 januari; waarschijnlijk van ongeveer 20-22 uur in de Koorschool.
De eerdere projecten waren een groot succes, met steeds een koor van rond de 20 zangers. Als je geïnteresseerd bent, meld je dan aan door een mailtje te sturen naar kathedralekoorutrecht@gmail.com t.a.v. Elly Jonkers. Vrienden en familieleden zijn ook van harte welkom! Als je weet in welke stemgroep je zingt (sopraan, alt, tenor, bas) dan is het fijn als je dat vast aangeeft; anders kan Hester daar naar kijken met een korte stemtest. We hopen op een wederom prachtig projectkoor!