Kinderwoorddienst in de Augustinuskerk

Een mooi onderdeel van de vieringen dat nieuw leven ingeblazen gaat worden zijn de kinderwoorddiensten! Tijdens de eerste viering op de eerste zondag van de Advent was de aftrap. Met de kinderen hebben we – beneden in het oude secretariaat – het evangelie van die zondag uit de kinderbijbel gelezen, met elkaar gesproken over de tekst om er vervolgens op een creatieve manier verder mee aan de slag te gaan.

Vanaf februari is er elke vierde zondag van de maand een kinderwoorddienst tijdens de viering. Indien er genoeg ouders zijn om mee te helpen in de voorbereiding en begeleiding kunnen we dit uitbreiden naar meerdere zondagen per maand. Vind je het leuk om het geloof over te brengen op kinderen, laat het weten!

Je kunt een mailtje sturen naar augustinusberaad@katholiekutrecht.nl of stuur een bericht via whatsapp naar Saskia 06-20977359. Met hoe meer ouders we zijn, hoe meer er voor de kinderen mogelijk is. Maar het allerbelangrijkste: kom met het hele gezin naar de kerk en neem de kinderen mee naar de kinderwoorddienst. Hoe meer kinderen hoe meer vreugd!

Monique en Saskia

* Afbeelding: Pixabay