Paulus Actueel – 23 april 2021

Openstelling

Maximaal vijf personen kunnen als kerkganger de opname in de kerk bijwonen. Dat is uitsluitend voor mensen die niet via de computer kunnen meevieren, eventueel samen met een persoonlijke begeleider. We gaan dit weer wat strikter toepassen. De coronamaatregelen zijn onverminderd van toepassing. Uw gezondheid wordt nagevraagd en u krijgt een plaats toegewezen. Houdt altijd 1,5 meter afstand ook als u gevaccineerd bent.
Bij vertrek a.u.b. niet blijven napraten in de kerk of op het pad. Maak ruimte voor anderen.

  • Opgeven graag bij Gertruus Bors, e-mail: gertruusbors@gmail.com of telefonisch 0623316086.
  • Indien u hiervoor vervoer per auto naar de kerk wil dan graag dit afstemmen met:
    Bernadet Vos via 06-40178744 of 030-2730442

De kerk is op zondagen van 11.15-11.45 uur open om een kaarsje aan te steken en persoonlijk gebed. Blijf thuis als u in een risicogroep zit of ziek bent.
Houdt ook hier altijd 1,5 meter afstand ook als u gevaccineerd bent. Ga niet binnen of op het pad met elkaar in gesprek.

Vieringen komende tijd

De vieringen van de Paulus zijn in de periode van de lockdown alleen online via http://online.paulusconnect.nl te zien. Met het liturgieboekje kunt u vanuit huis meevieren.

Zondag 25 april, 10.30 uur. Zondag Andersviering met voorgangers uit de gemeenschap m.m.v. leden van de Cantorij
Zondag 2 mei, 10.30 uur; Woord- en Gebedsdienst. Voorganger Marie-José van Bolhuis m.m.v. Henk Brussel en Caralita Vincenten.

Intenties
Intenties voor de vieringen kunt u tot en met de vrijdag voor elke viering opgeven met een thuis geschreven intentie in de brievenbus van de kerk, of via ons e-mailadres: Paulusgemeenschap. Als u de intentie wil ondersteunen met een geldelijke bijdrage dan kan dat op twee manieren:
Parochie: NL81 INGB 0004 8078 22
Stichting Vrienden van de Paulusgemeenschap: NL74RABO0154579475

Collecte
Uw bijdrage aan de collecte voor de eigen parochie kunt u overmaken op: Rek.nr. NL81 INGB 0004 8078 22 t.n.v. Paulusparochie of gebruik deze betaallink.

Ouderenvervoer
Bernadet Vos heeft momenteel de coördinatie van het ouderenvervoer overgenomen van Mark van
Noort.

 

Alpha

Op 10 mei gaat Alpha weer van start! Alpha is voor iedereen, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Samen met anderen ga je tien weken lang het gesprek aan over het christelijk geloof. Kijk voor meer informatie op de website katholiekutrecht.nl bij Alpha.
Nodig zeker ook iemand uit voor Alpha! Wist je dat 90% van de deelnemers op Alpha komt door een persoonlijke uitnodiging van iemand die zij kennen? En dat mensen de alpha cursus altijd heel leuk vinden om te volgen? De alpha-cursus is een plek waar alle vragen gesteld mogen worden.
Iemand uitnodigen voor Alpha is dus ontzettend leuk om te doen.
Aanmelden kan via de website. Zie daarvoor het bericht bij de agenda op de website
katholiekutrecht.nl

 

Pastorale zorg

Wij kunnen ons voorstellen dat u met algemene of pastorale vragen contact wilt hebben met de geloofsgemeenschap. Om die reden kan wie dat wenst telefonisch contact opnemen met
Marie-José van Bolhuis            06-10852666 / e-mail: fam.vanbolhuis@gmail.com
Jos Hettinga                                06-23590737 email: jos-hettinga@planet.nl
Gérard Martens                          06-47198072 / e-mail: g.martens@katholiekutrecht.nl

 

Voedselbank Overvecht

Denkt u aan de voedselbank? Het is nodig!

24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u houdbare producten inleveren in de voedselbankbak bij de ingang van de kerk. Uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Als u de Voedselbank Overvecht financieel wilt steunen, kan dat op rek.nr. NL 39 RABO 0325 755 035 t.n.v. Stichting voedselbank Overvecht, Utrecht.

 

Tot slot

Stelt u het op prijs PaulusActueel per e-mail te ontvangen? Stuur dan een mailtje naar de Paulusgemeenschap of geef dit door aan een van de leden van de Paulus Stuurgroep.

Niet iedereen heeft de beschikking overeen computer. Kent u mensen in uw buurt die deze informatie niet kunnen inzien, wilt u het dan met hen delen? De volgende PaulusActueel verschijnt rond 23 april 2021.