Hoe ontsnap jij aan zwart-wit denken?

Activiteits details

  • donderdag | 31 januari 2019
  • 17:15 - 20:00
  • Taal Doet Meer: De Alchemist, Koningin Wilhelminalaan 8, 3527 LD Utrecht

Op donderdag 31 januari 2019 ben je van harte uitgenodigd om te proosten op het nieuwe jaar. Babah Tarawally verzorgt dan het Taal Doet Meer College. Alle vrijwilligers, cursisten, donateurs en relaties zijn uitgenodigd! Aansluitend: eten, drinken, muziek.

Babah Tarawally, schrijver en journalist.

Babah Tarawally is schrijver en journalist. Hij vluchtte in de jaren negentig uit Sierra Leone en is sinds enkele jaren Utrechter. Dit najaar kwam zijn derde boek uit met de titel: ‘Gevangen in zwart-wit denken. En hoe we kunnen ontsnappen’.

Tijdens het Taal Doet Meer College vertelt Babah over zijn levensverhaal. Hij maakt duidelijk dat we niet gevangen hoeven te blijven in zwart-wit denken. Vraag is wat we daarbij kunnen leren van elkaar, hoe we diversiteit kunnen benutten en hoe we hier beter van worden. Ook komt aan de orde welke rol taal daarbij speelt. Aansluitend aan het College gaat Babah in gesprek met deelnemers en vrijwilligers van Taal Doet Meer.

Meld je aan!
Graag vooraf aanmelden via info@taaldoetmeer.nl of 030-2947594. De bijeenkomst is gratis voor vrijwilligers, cursisten en donateurs van Taal Doet Meer. Aan overige genodigden vragen we een bijdrage van €15,-. Daarmee ondersteun je ons werk. Je kunt ook Vriend worden voor €5,- per maand.

Voor meer informatie over het programma en de uitnodiging klik hier.

Terug