Volgen – een muzikale thema vesper

Op 20 oktober zal weer er een Muzikale Thema Vesper in de Aloysiuskerk zijn. Sebastian Holz en Wim Brunsveld laten een programma met barokke vocaal- en orgelwerken horen. Het thema is “Volgen” en dat zullen zij in muzikaal opzicht ook wel doen.

Lees verder

Bezoek aartsbisschop Mirkis

Donderdagmorgen 23 augustus zullen we de Chaldeeuwse aartsbisschop Yousif Thomas Mirkis OP uit Kirkuk (Irak) enkele uren in Utrecht op bezoek hebben. De aartsbisschop komt deze maand een week naar Nederland in verband met de viering van het 70-jarig jubileum van de Wereldraad op 23 augustus 2018 in de Nieuwe...

Lees verder

Afscheid Huitink & Westerveld

Op 3 juni a.s. nemen we afscheid van pastoor Ton Huitink en pastoraal werker Gerrit Jan Westerveld. Pastoor Huitink gaat om 10.30 uur voor in de eucharistieviering in de St. Aloysiuskerk, Adr. van Ostadelaan  4 te Utrecht, samen met in onze parochies actieve assisterende pastores.

Lees verder

Een Kleine Orgelmis – Muzikale Themavesper

Op zaterdag 21 april om 18:00 is er weer een Muzikale Thema Vesper in de Aloysiuskerk. Wim Does zal dan een “Kleine Orgelmis” verzorgen, heel bijzonder want alle delen van een misuitvoering zullen dan op orgel klinken, vanaf het Kyrie tot aan het Agnus Dei.

Lees verder