Zondagsavondzang in de Dominicuskerk

De Zondagsavondzang wordt elke laatste zondag van de maand gehouden in de Dominicuskerk, Händelstraat, Utrecht Oog in Al. Er is een koor gevormd – de SCHOLA DOMINICANA – dat onder leiding van Leny Beemer steeds anderhalf uur vóór de viering repeteert.

Lees verder

Bid en Breakfast mei 2018

Liefde gemaakt in de hemel

Kom er maar eens op: liefde in de hemel gemaakt! Onder dit motto organiseert de Dominicuskerk op zondag 6 mei weer een Bid & Breakfast. Deze maandelijkse ontmoeting kent geen vaste recepten, want iedereen komt met zijn eigen inbreng, de ingrediënten voor een zondags ontbijt.

Lees verder

Zondagavondzang Dominicuskerk

Op zondagavond 29 april wordt het feest van H. Catharina van Siëna in de Dominicuskerk gevierd met een eucharistieviering en het koor Schola Dominicana – onder leiding van Leny Beemer. Het koor repeteert steeds anderhalf uur vóór de viering.  Wil je mee komen zingen, sluit dan aan bij de repetitie 29...

Lees verder

The Crucifixion in Utrechtse Dominicuskerk

Het oratorium The Crucifixion, in 1887 gecomponeerd door John Stainer, staat in de traditie van de anglicaanse kerkmuziek en vertelt het verhaal van het lijden en sterven van Jezus, vanaf de aankomst bij de Hof van Gethsemane tot de kruisdood.

Lees verder

Zijaanzicht Dominicuskerk vanuit de binnentuin

Vieringen Dominicus

Mei Elke vrijdag om 9.40 uur Rozenkransgebed in de dagkapel 20 mei Pinksteren 10.00 uur: Eucharistieviering – Weerklank – Jozef Essing o.p. 27 mei 17.30 uur: Zondagavondzang – Schola Dominicana – leden Andreascommuniteit 1 juni 10.00 uur: Eerste Vrijdagviering 3 juni Geen viering in verband met afscheid pastores Huitink en...

Lees verder