Oecumenische Vastenvrijdagen in de Oranjekapel

Net zoals vorig jaar organiseert de Jacobusgemeenschap in samenwerking met Kerk Op Zuilen weer de Vastenvrijdagen. Deze beginnen op vrijdag 8 maart 2019 en eindigen op Goede Vrijdag 19 april 2019. Op elk van deze vrijdagen is er een kort meditatief moment in de Oranjekapel dat om 18:00 uur begint...

Lees verder

Gezinsviering – Jacobusgemeenschap

Op 2 december begint de adventstijd. We -de Jacobusgemeenschap- gaan dus op weg naar het kerstfeest en we willen ook het startsein geven voor de adventsactie “Moeder en kind” in onze geloofsgemeenschap. Iedereen is van harte welkom om 12.15 uur in de Oranjekapel, Amsterdamsestraatweg 441A.

Lees verder

Rozenkransgebed voor de vrede

De Nederlandse bisschoppen willen in 2018 samen met alle katholieken elke maand op een speciale dag de rozenkrans bidden met als intentie de vrede in de wereld. Iedere maand wordt in één van de bisdommen tijdens een bijzondere gelegenheid hiervoor gebeden.

Lees verder

Zomerfeest Jacobusgemeenschap

Na een bewogen jaar van afscheid, verdriet, verhuizingen, maar ook van hergroeperen en opnieuw beginnen, is het op zondag 8 juli tijd voor een zomerfeest! Een feest als blijk van waardering voor de inzet en het vertrouwen van iedereen tijdens de afgelopen jaren, maar ook om te zorgen voor onderlinge...

Lees verder

Gezinsviering Vaderdag

Met het thema “de boom die gaf en gelukkig was” nodigt de RK Jacobusgemeenschap Zuilen iedereen uit voor hun gezinsviering voor Vaderdag op zondag 17 juni. De viering zal plaats vinden in Oranjekapel, Amsterdamsestraatweg 441A te Utrecht.

Lees verder