Oecumenische vespers in de veertigdagentijd

Op alle woensdagen in de veertigdagentijd (behalve op de woensdag in de Goede Week) wordt er een oecumenische vesper gehouden samen met de Marcus-Nicolaï gemeente. Afwisselend zullen een dominee of een pastor voorgaan. woensdag 13 maart: ds. Kees Bouman woensdag 20 maart: pastor Hans Harmsen woensdag 27 maart: ds.

Lees verder

Allerzielen 2018

Tijdens de viering van Allerzielen, vrijdag 2 november, herdenken we vooral alle overledenen van het afgelopen jaar uit onze gemeenschappen. Daarnaast staan we ook stil bij de door u aangedragen intenties. U kunt deze tot voor de aanvang van de viering doorgeven.

Lees verder

Taizéviering

Zaterdagavond 2 juni bent u weer welkom in de Johannes-Berrnarduskerk (Hoograven) voor een gebedsviering in de sfeer van Taizé. De viering begint om 18.30 uur, vanaf ongeveer 18.00 uur worden de liederen ingezongen. Oranje Nassaulaan 2

Lees verder

Schoonmaken

Voorjaarsschoonmaak

Wekelijks wordt het kerkcentrum aan de binnenkant door leden van de schoonmaakploeg schoongemaakt. Maandelijks wordt door de onderhoudsploeg de buitenkant van het gebouw en de tuinen bijgehouden en eventuele klusjes binnen verricht. Voor de jaarlijkse grote schoonmaak zijn echter meer mensen nodig.

Lees verder

Taizéviering

Zaterdagavond 7 april bent u weer welkom in de Johannes-Berrnarduskerk (Hoograven) voor een gebedsviering in de sfeer van Taizé. De viering begint om 18.30 uur, vanaf ongeveer 18.00 uur worden de liederen ingezongen. Oranje Nassaulaan 2

Lees verder