Thema ochtend

Donderdag 12 juli bent u weer welkom bij de thema-ochtend. Deze begint om 10.00 uur. Aanmelden niet nodig, op tijd komen wel! Op dit moment is het onderwerp nog niet bekend, maar zoals altijd zal het een inspirerende morgen worden!

Lees verder

Paulus viert

Op zondag 30 september is het zo ver: dan viert de Paulusgemeenschap haar 3-dubbel jubileum! Het PJK bestaat 50 jaar, we mogen 25 jaar vieren in het gebouw in het willem de zwijgerplantsoen en we zijn 85 jaar kerk in tuindorp.

Lees verder

Aanmelden voor “Preek van de Leek”

In september viert de Utrechtse Pauluskerk haar 85-jarig bestaan. Een van de hoogtepunten is een preekwedstrijd voor leken, de Preek van de Leek. Iedereen die geen priester, pastor, predikant of anderszins professioneel voorganger is kan zich inschrijven voor de wedstrijd.

Lees verder

Met z’n allen op de foto

Dit jaar viert de Paulusgemeenschap haar 85-jarig bestaan. Om de feestelijkheden te onderstrepen brengt de jubileumcommissie een prachtig herdenkingsblad uit met verhalen en foto’s uit verleden en heden. Maar het wordt helemaal een feestnummer met een foto waarop liefst alle actuele Paulusmensen -van de jongste baby tot en met de...

Lees verder