St. Maarten Optocht

Zondag 11 november wordt in heel Utrecht uitgebreid Sint Maarten gevierd. Net als voorgaande jaren organiseren de Pauluskerk, de Tuindorpkerk, wijkvereniging TuindorpsBelang en de drie basisscholen in Tuindorp een inzamelingsactie voor de Voedselbank Overvecht.     Het gaat hierbij vooral om houdbare producten.

Lees verder

Allerzielen 2018

Tijdens de viering van Allerzielen, vrijdag 2 november om 19.30 uur, herdenken we vooral alle overledenen van het afgelopen jaar uit onze gemeenschap. Daarnaast staan we ook stil bij de door u aangedragen intenties. U kunt deze tot voor de aanvang van de viering doorgeven.

Lees verder

Franciscusviering

Dit jaar staat de Franciscusviering in het teken van de eerste, levende kerststal. Franciscus immers bracht deze bijeen in Greccio, Italië.

Lees verder

Ontmoet de wereld op de Zondag voor het Werelddiaconaat

Geniet van een optreden van kinderen uit het Utrechtse AZC samen met kinderen uit de Tuindorpkerk en Pauluskerk en (vluchtelingen) kinderen uit Montfoort, met daarna ontmoeting onder het genot van een drankje en wat lekkers. Deze muziekmiddag wordt begeleid door musici van Stichting De Vrolijkheid.

Lees verder

Broodje Paulus

Voor de kinderen van onze gemeenschap die dit jaar zijn gedoopt, hun eerste communie hebben gedaan en/of hebben meegedaan aan het vormselproject is er vrijdag 12 oktober een gezellige broodmaaltijd in de Pauluskerk.

Lees verder