Nieuwjaarsreceptie 2019

Om met elkaar als Paulus Gemeenschap het nieuwe jaar 2019 in te luiden, nodigen wij jullie hiervoor van harte uit. Laten we elkaar vooral een Zalig Nieuwjaar, vrede en alle goeds toewensen. Je kunt na de viering genieten van koffie/thee en nieuwjaarswafels.

Lees verder

Kerst in de Wijk 2018

Ook dit jaar organiseren de samenwerkende kerken van Utrecht-Noordoost een Kerstevent. Op zaterdag 15 december bent U van harte welkom op dit event dat plaatsvindt in en rond de Tuindorpkerk: in de diverse zalen vinden activiteiten plaats voor jong en oud: koorzang, samenzang, het Kerstverhaal, knutselactiviteiten voor de kinderen, glühwein:...

Lees verder

Kindje wiegen op 1e kerstdag

Peuters en kleuters beleven het Kerstverhaal samen met iedereen die mee wil doen Kom verkleed als kerstfiguur of verkleed je in de kerk met de spullen uit de verkleedkist! Eerste Kerstdag, 14:00 uur Pauluskerk, Willem de Zwijgerplantsoen 19    

Lees verder

Themaochtend: muziek rondom Kerstmis

Op de maandelijks themamorgen in de Paulus op donderdag 13 december van 10-12 uur zal Jos Hettinga een aantal hoogtepunten laten horen uit de vele prachtige muziek die in de eeuwen gemaakt is rondom Kerstmis. Natuurlijk zijn er de ontelbaar vele kerstliederen, die graag gezongen worden.

Lees verder

‘Het kwaad’ thema in adventsviering in Pauluskerk

‘Het kwaad’ vormt de rode draad in de religieuze viering op de tweede Adventszondag in de Utrechtse katholieke Pauluskerk. Deze is op 9 december van 10.30 tot ca. 11.30 uur in de kerk aan het Willem de Zwijgerplantsoen 19. Eenieder is welkom.

Lees verder