Themaochtend: Het leven in de DDR

Op 10 januari vertelt Eberhard Licht in de reeks Themaochtenden van de Paulus zijn verhaal over leven in de DDR. Hiervoor is iedereen van harte uitgenodigd. Eberhard deed afgelopen september mee aan de Preek van de Leek en hield een indrukwekkende preek tegen de achtergrond van zijn tijd in de...

Lees verder

Nieuwjaarsreceptie 2019

Om met elkaar als Paulus Gemeenschap het nieuwe jaar 2019 in te luiden, nodigen wij jullie hiervoor van harte uit. Laten we elkaar vooral een Zalig Nieuwjaar, vrede en alle goeds toewensen. Je kunt na de viering genieten van koffie/thee en nieuwjaarswafels.

Lees verder

Kerst in de Wijk 2018

Ook dit jaar organiseren de samenwerkende kerken van Utrecht-Noordoost een Kerstevent. Op zaterdag 15 december bent U van harte welkom op dit event dat plaatsvindt in en rond de Tuindorpkerk: in de diverse zalen vinden activiteiten plaats voor jong en oud: koorzang, samenzang, het Kerstverhaal, knutselactiviteiten voor de kinderen, glühwein:...

Lees verder

Kindje wiegen op 1e kerstdag

Peuters en kleuters beleven het Kerstverhaal samen met iedereen die mee wil doen Kom verkleed als kerstfiguur of verkleed je in de kerk met de spullen uit de verkleedkist! Eerste Kerstdag, 14:00 uur Pauluskerk, Willem de Zwijgerplantsoen 19    

Lees verder

Themaochtend: muziek rondom Kerstmis

Op de maandelijks themamorgen in de Paulus op donderdag 13 december van 10-12 uur zal Jos Hettinga een aantal hoogtepunten laten horen uit de vele prachtige muziek die in de eeuwen gemaakt is rondom Kerstmis. Natuurlijk zijn er de ontelbaar vele kerstliederen, die graag gezongen worden.

Lees verder

‘Het kwaad’ thema in adventsviering in Pauluskerk

‘Het kwaad’ vormt de rode draad in de religieuze viering op de tweede Adventszondag in de Utrechtse katholieke Pauluskerk. Deze is op 9 december van 10.30 tot ca. 11.30 uur in de kerk aan het Willem de Zwijgerplantsoen 19. Eenieder is welkom.

Lees verder

St. Maarten Optocht en Inzameling

Zondag 11 november wordt in heel Utrecht uitgebreid Sint Maarten gevierd. Net als voorgaande jaren organiseren de Pauluskerk, de Tuindorpkerk, wijkvereniging TuindorpsBelang en de drie basisscholen in Tuindorp een inzamelingsactie voor de Voedselbank Overvecht.     Het gaat hierbij vooral om houdbare producten.

Lees verder

Allerzielen 2018

Tijdens de viering van Allerzielen, vrijdag 2 november, herdenken we vooral alle overledenen van het afgelopen jaar uit onze gemeenschappen. Daarnaast staan we ook stil bij de door u aangedragen intenties. U kunt deze tot voor de aanvang van de viering doorgeven.

Lees verder