Oecumenisch Symposium ‘Doof de Geest niet uit’

Het doel van het symposium ‘Doof de Geest niet uit’ is om een stimulans te geven aan het goed ontvangen en gebruiken van alle gaven die de Heilige Geest schenkt en hoe het werkzaam is in de verschillende kerken. Het symposium is een gezamenlijk initiatief van de Verenigde Pinkster- en...

Lees verder

Sam’s kleding actie

De voorjaarsactie van Sam’s kleding actie staat gepland op zaterdag 13 april 2019. U kunt uw kleding tussen 10 en 12 uur inleveren bij de Rafaëlkerk. Dankzij de inzet en het enthousiasme van onze honderden vrijwilligers kunnen we mooie geldbedragen overmaken voor projecten van Mensen in Nood, van Cordaid.

Lees verder

Minimarkt & Oliebollen Oudjaarsdag Rafaëlkerk

31 december valt dit jaar op een maandag. U bent die dag welkom op de jaarlijkse Minimarkt. (op ma 31 dec van 10-14:00 uur) en op de nieuwjaarsreceptie op 1 januari na de viering van 11 uur. Tijdens deze minimarkt worden ook de oliebollen gebakken voor de nieuwjaarsreceptie.

Lees verder

Afsluitende BBQ 50 jaar Rafaelkerk

Op zondag 3 juni hebben we het jaar waarin het 50 jaar bestaan van de Rafael vieren, afgesloten met een BBQ. De foto’s van deze BBQ kunt u vinden op http://www.sint-rafael.nl/ Op zondag 30 juli 1967 werd onze kerk als Heilige Geestkerk ingewijd door kardinaal Alfrink.

Lees verder

Afsluitende BBQ 50 jaar Rafael

Op zondag 3 juni hebben we als gemeenschap  het jaar waar de kerk 50 jaar bestaat afgesloten met een BBQ/  De foto’s van deze  BBQ kunt u vinden op http://www.sint-rafael.nl/ Het jaar van het 50 jaar begon 30 juli 2017 met een start viering.

Lees verder