Minimarkt & Oliebollen Oudjaarsdag Rafaëlkerk

31 december valt dit jaar op een maandag. U bent die dag welkom op de jaarlijkse Minimarkt. (op ma 31 dec van 10-14:00 uur) en op de nieuwjaarsreceptie op 1 januari na de viering van 11 uur. Tijdens deze minimarkt worden ook de oliebollen gebakken voor de nieuwjaarsreceptie.

Lees verder

Afsluitende BBQ 50 jaar Rafaelkerk

Op zondag 3 juni hebben we het jaar waarin het 50 jaar bestaan van de Rafael vieren, afgesloten met een BBQ. De foto’s van deze BBQ kunt u vinden op http://www.sint-rafael.nl/ Op zondag 30 juli 1967 werd onze kerk als Heilige Geestkerk ingewijd door kardinaal Alfrink.

Lees verder

Afsluitende BBQ 50 jaar Rafael

Op zondag 3 juni hebben we als gemeenschap  het jaar waar de kerk 50 jaar bestaat afgesloten met een BBQ/  De foto’s van deze  BBQ kunt u vinden op http://www.sint-rafael.nl/ Het jaar van het 50 jaar begon 30 juli 2017 met een start viering.

Lees verder

Geestelijke verzorging bij crises – jaarlijkse training

Wanneer Utrecht getroffen zou worden door een calamiteit waarbij het nodig zou zijn mensen op te vangen omdat zij geëvacueerd zijn of niet verder kunnen door versperring, komt de voorziening ‘Geestelijke verzorging’ in actie. De werkgroep ‘Geestelijke verzorging bij crises’ van het UPLR organiseert dit op verzoek van de gemeente...

Lees verder

Oecumenisch Pinksteren

Voor de 5e keer wordt in Overvecht een openlucht Pinksterviering gehouden met alle kerken (katholiek, Protestant, leger des Heils, Evangelisch en Surinaamse broedergemeente). Maar dit jaar niet alleen de lokale Nederlandse kerken, maar ook enkele buitenlandse kerkgemeenschappen, zoals de katholieke Polen, de Iraanse Farsi-christenen en de Eritrees Orthodoxe en Eritrees...

Lees verder