Koningsmaal in De Paraplu Boogh

Het  gezellige  “samen eten “gaat ook door in deze bijna zomertijd. Hierbij nodigen wij u uit voor donderdag 16 mei 2019 Wij, medewerkers van Diversas o.l.v. Mirella en vrijwilligers van het Koningsmaal gaan op deze avond een heerlijk drie gangen menu voor u verzorgen voor slechts € 5,00 volwassenen en  € 2,50...

Lees verder

Koningsmaal in De Paraplu Boogh

Het  gezellige  “samen eten “gaat ook door in deze zomertijd. Hierbij nodigen wij u uit voor donderdag 18 april Wij, medewerkers van Diversas o.l.v. Mirella en vrijwilligers van het Koningsmaal gaan op deze avond een heerlijk drie gangen menu voor u verzorgen voor slechts € 5,00 volwassenen en  € 2,50 voor kinderen.

Lees verder

Burendag

In het kader van Burendag organiseert Leger des Heils twee activiteiten op 22 september bij Bij Bosshardt, Marco Pololaan 115. Buurtmarkt     Hier kunnen buurtbewoners hun tweedehands spulletjes verkopen.

Lees verder

Start gespreksgroep ‘Stil bij het bestaan’

Op maandagmorgen 14 mei start het maandelijks gesprek waarin samen nadenken nagedacht kan worden over de dingen die in ons leven belangrijk zijn. Het groepje bewoners van Kanaleneiland dat begin dit jaar in Bij Bosshardt de Alphacursus deed wil doorgaan met de  verdiepende gesprekken die stilstaan bij het dagelijks bestaan.

Lees verder