Iedere eerste dinsdagavond van de maand wordt de kerkzaal schoongemaakt door een heel klein groepje mensen uit onze Pauluskerk, onder leiding van Joop van Maarseveen.

Er zijn een aantal vaste werkzaamheden; banken en stoelen worden afgestoft, er wordt geveegd in de banken en paden, altaar wordt gestofzuigd, kaarsenbakken worden schoongemaakt.

Daarnaast is er een schema om iedere maand iets extra’s aan te pakken, zoals het schoonmaken van de verwarmingselementen, het weghalen van spinnenwebben, de vloer in de was zetten, kussentjes van de banken uitkloppen.
Het werk wordt onderbroken om gezellig samen koffie en thee te drinken.
Na afloop gaat ieder met voldoening naar huis, je kunt zien dat je wat gedaan hebt!

Het is fijn als het kleine groepje wat wordt uitgebreid. Zoals ieder weet: vele handen maken licht werk. Bij de verdeling van de werkzaamheden wordt rekening gehouden met ieders mogelijkheden. Jong en oud zijn van harte uitgenodigd.

Voor verdere informatie kunt u terecht bij Joop van Maarseveen en de pastoraatsgroep. Op zondag vóór of na de viering zijn de leden van de pastoraatsgroep herkenbaar aan hun badge of via de mail: paulus@katholiekutrecht.nl